Δεν υπάρχουν δύσκολες λύσεις, υπάρχουν δύσκολοι άνθρωποι ...

Αυτό είναι το δόγμα της εταιρείας μας. Για αυτό τον λόγο, το προσωπικό και οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, ώστε μέσω του επαγγελματισμού και του ήθους τους, να εξασφαλίζουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας. Επειδή δεν υπάρχουν δύσκολες λύσεις, έχουμε σχεδιάσει την επίλυση των προβλημάτων μέσω της διαδικασίας που ακολουθεί, διασφαλίζοντας αφενός βιώσιμη λύση και αφετέρου προστασία, από τις τράπεζες.

Ενημερωνόμαστε για το πρόβλημά σας, από εσάς τους ίδιους, μέσω μίας φόρμας που συμπληρώνετε. ( Εδώ ) 

Εξετάζουμε λεπτομερώς το αίτημά σας και επικοινωνούμε μαζί σας για την συνολική κατανόηση του.

Σχεδιάζουμε, υπολογίζουμε, οργανώνουμε και σας προτείνουμε την ή τις κατάλληλες δυνατές λύσεις.

Εφόσον μας αναθέσετε την επίλυση του προβλήματός σας, προχωράμε στην λύση για την οποία έχουμε δεσμευτεί σε εσάς.

Καταθέτουμε το αίτημα στην ή στις τράπεζες, διαμεσολαβώντας για την βιώσιμη επίλυσή του.

Επιλύουμε το πρόβλημα με βιώσιμες λύσεις, προστατεύοντάς σας και θέτοντας ισχυρές βάσεις για να ξεπεράσετε τους οικονομικούς σκοπέλους και αδιέξοδα.

  • V.P Negotiations Διαπιστευμένοι Τραπεζικοί Διαμεσολαβητές
  • Μη Διαπιστευμένες Εταιρείες

Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε χρονικό διάστημα από 20-80 εργάσιμες ημέρες πλην των περιπτώσεων που ο δανειολήπτης χρειάζεται περισσότερο χρόνο προστασίας.Από τη στιγμή που επικοινωνήσετε μαζί μας, συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας άμεσα. Ενημερωνόμαστε για το πρόβλημά σας, το εξετάζουμε και σας προτείνουμε λύσεις που μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς. Για αυτή τη διαδικασία δεν σας ζητάμε χρήματα και καμία αμοιβή απολύτως. Εφόσον μας αναθέσετε την επίλυση του προβλήματός σας, δεσμευόμαστε για την λύση που μπορούμε να δώσουμε και αμοιβόμαστε μόνον και εφόσον την επιτύχουμε.

Διαδικασία εξέτασης δανείων

1. Με το που θα λάβουμε την αίτηση από εσάς, εντός 24 ωρών θα δεχθείτε επιβεβαιωτική κλήση (2130 238504, 211 4115152, 2114115156) από την κ. Μερδότση Μαρίνα.
2. Θα ενημερωθούμε από εσάς για το δανεισμό του πελάτη και από τον ίδιο και για τις ανάγκες του και θα ζητήσουμε ορισμένα επιπλέον οικονομικά στοιχεία.
3. Θα εξετάσουμε τον δανεισμό και θα προτείνουμε την ή τις πιο κατάλληλες λύσεις
4. Η διαδικασία παρέχεται εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα επιπλέον πρόσθετο κόστος.